Start pentru Transcontinental Race 2017

Astăzi 28.07.2017 s-a dat startul ediției cu numărul 5 al celei mai captivante dintre cursele epice, Transcontinental Race 2017.

The PEdAL ED Transcontinental Race, cursa neasistată care își propune să traverseze Europa pe bicicletă este o competiție frumoasă dar grea, simplă prin design, dar complexă prin execuție. Factori precum auto-suficiența, logistica, navigația și judecata dau de furcă atât fizicului cât și psihicului bicicliștilor aliniați la start. Cei mai puternici excelează și redefinesc ceea ce credem noi că este posibil, în timp ce mulți dintre cei mai experimentați rideri au ca țel suprem finnish-ul.

 
 În acest an, după tragicul accident în care și-a pierdut viața Directorul și prietenul Mike Hall, organizatorii sunt hotărâți să asigure succesul celei de a cincea ediții a competiției, exact așa cum plănuia Mike.

– Echipa TCRNo5

Startul a avut loc astăzi 28.07.2017 în Geraardsbergen, în Belgia și pentru prima dată în istoria acestei competiții traseul include și România, ultimul punct de control fiind pe spectaculosul Transfăgărășan, concurenții îndreptându-se de aici spre Meteora (Grecia) unde va fi și finish-ul.

Puncte de control: 

CP1 // SCHLOSS LICHTENSTEIN | GERMANY

CP2 // MONTE GRAPPA | ITALY

CP3 // HIGH TATRAS MOUNTAINS | SLOVAKIA

CP4 // TRANSFAGARASAN HIGHWAY | ROMANIA

Puteți urmări aici evoluția acestei curse:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *